perjantai 8. marraskuuta 2013

koulua, koulua, koulua,,,

Viimeiset viikot ja v-loput ovat pyörineet melkeimpä koulun ympärillä! On siis ollut muutama erittäin raskas vikko ja kokeitten täyteläistä. Jos olisin tiennyt että tämä ala on näinkin "vaikeaa" niin en olisi hakenut pakosta ollenkaa. Mutta olen päättänyt siltä käydä koulun loppuun asti ja saan olla varmasti ylpeä itsestäni jos/kun tämän suoritan! :)

Halloween ei mitenkään kummemmin mennyt, sillä ei ollut mitään juhlia tai no ei ollut rahaa lähteä mitenkään. Ja v-loppu meni aikalailla kokeisiin lukemiseen niin en hirveästi pynttäytynyt vaikka tuo päivä on itselle hirmu tärkeä. Se on aina ollut itsellä niin et kun ihmiset sisustaa joulua niin itse sisustelen kun on halloveen. Joulusta en erityisemmin pidä! Seuraava Halloween kun tulee niin lupasin jo panostaa oikeen kunnolla ulkonäöllisesti!

Nyt on ollut pari päivää vähän rennonpaa kun ei ole ollut kokeisiinlukemista. Ensi viikolla onkin sitten 5päivän mittainen työssäoppiminen. Yritän olla sen verran ahkera, jos sitä saisi vaikka töitä. Nyt vain nautin hetken koulusta pois olemisesta kun on siihen mahdollisuus.
Sain kuulla jotain elämää mullistavaa tässä yksi päivä, jostaki olen erittäin iloinen varmaan aika kauan, mutta siitä lisää myöhemmin :)

Tässä vielä kuvaa Halloweev pärstästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti