perjantai 3. lokakuuta 2014

Pärstäää ja muuta

Elossa ollaan ja hengitetään ainakin vielä :D Pitäisi jaksaa vielä viimeiset kokeet ponnistella läpi ja sitten saisi tämäkin tyttö rentoutua hetken. Eniten kyl pelottaa matikan koe, sillä en ole koskaan ollut siinä hyvä ja kokeesta tulossa sellainen, että pelkään todella pääsenkö läpi :S Täs on oltu jo yli kaksi viikkoa hirveänä stressipallona ja hermot todella kireällä, joten toivon osaavani rentoutunut syyslomalla edes vähän.

Mitään sen ihmeellisempää ei kuulukkään. Löysin kirpparilta Sotajumalan paidan, joka maksoi 1€! Tottakai sitten rakastuin siihen <3 Ja varmasti on käytetty jo sen euron edestä :D Pääkarvatkin on uudistunut, enkä edelleenkään tierdä mitä olisin tästä päästä nyt mieltä...

Hiusset oli siis tälläiset punaaset...(näyttääpäs yhtäkkiä tyhmältä ku ponnaria ei näjy xD)

Ja nyt....

















Elikkäs laitoin sit sinistä shokkiväriä punasen päälle ja siitä tuli tollanen... Latvat on kyl kivat, mutta itse en oikeen tiedä mitä mieltä muuten olisin, Väri on tullainen ihmeellinen punavioletti? tai jotain? Saa siis nähdä yritänkö saada kirkkaamman violetin vai tuleeko punanen takasi. Latvat jäävä't kuitenkin siniseksi, koska niistä tykkään.

Tämä nyt oli tmmöönen pikaanen hiuspäivitys, sillä pitää mennä jatkamaan kokeisiin lukua... :/ Hyvää v-loppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti