perjantai 13. huhtikuuta 2018

Mä tahtoo reivaa reivaa!

Rytmikorjaamo on tosiaan järjestänyt noita XRAVE tapahtumia ja tuo mikä oli viime lauantaina oli vähän erilainen, kun yleensä sillä Kosmos tuli mukaan. Paikka oli kyllä laitettu tosi kivaksi varsinki tanssilattian puoli. Tuo musiikki ei nyt ihan ykkönen ole itelle kuitenkaan, mutta UV-valojen hohdossa tanssiminen on kivaa.. kuulostipas se oudolta, mutta noh kuitenkin. Ja no meille vasta viimeinen Dj/soittaja oli sellainen, joka sai houkuteltua kunnolla tanssimaan. Se olikin visiin joka Kosmoksen oma Dj tai jotain sinne suuntaan ymmärsin.

Itellä ei tosiaan ihan putkella mennyt.. Olin juuri sanonut että tänään pidän hauskaa ja kunnolla.. Kunnes menis kaatumaan ja loukkasin jalkani. Se sitten tietenkin rajoitti sitä ettei voinut tanssia ihan satanen lasissa, mutta noh ehkä näitä kerjota vielä tulee :)

Tässä pari kuvaa! Yleensä pukeutuminen ym on ollut sitä punaista, mutta neonvihreä hohtaa sen verran hyvin että päädyin tällä kertaa siihen.

Itsessään silmämekki ei hirveemmin näkynyt, mutta oli silti kiva kokeilla jotain erilaista pitkästä aikaa :)

Suuret pahoittelut tästä kuvasta :D Saatoin olla hieman alkoholin vaikutuksen alaisena niinkuin oli kuvaajakin :D Mutta kyllä neonvihreä toimi hyvin! Ja kivaa oli!

Oon muutenkin tällä viikolla ollut innoissani sillä KEVÄT on tullut!! Jeee! Piristää kummasti mieltä tuo aurinko ja lämpö! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti