lauantai 19. tammikuuta 2019

Loppu vuosi 2018!

Joo vuosi 2018 loppu meni nopeaa siis aika elo-joulukuu meni tosi nopeasti, josta siis voi päätellä ettei mitään ihmeellistä ole tapahtunut.

Erikoisimmat asiat oli tietenkin Halloween <3 Pian sen jälkeen vaihtui hiusväri punaisesta violettiin..punainen tulee takaisin viimeistään taas kesäksi! :) Sitten olikin jo joulu, joka ei nyt mikään ihmeellinen ollut, koska en joulu ihminen ole. Pien joulun jälkeen oli jälleen Club Noir, joka on siis Seinäjoella Bar 15 järjestettävä gootticlubi. Sitten pian tulikin uusi vuosi, joka oli pitkästä aikaa itelle kiva ja rento, sillä talo oli täynnä ihania ihmisiä ja ilta oli muutenkin mainio.

Jos nyt tässä vähän kuitenkin vilkaistaan alkuvuotta niin otin heti tatuoinnin, josta ei nyt kuvaa ole kun vielä parantuu ja sitten ihana Seinäjoki Metal Festival! Odotin innolla tuota tapahtumaa ja olihan se juurikin sitä. Hyvä musiikki ja paljon ihania ihmisiä <3

Josko sitten lopuksi vielä muutama kuva :D

Halloween 2018! Enkä vieläkään kunnolla hallitte tuota maskeerausjuttus, mutta ei anneta sen häiritä :D
                                Tuon jalkaharnesjutun tein itse ja eistin jotain soturi-elffiä :D


Sitten vaihtuis hiusten väri..
 Firman pikkujoulut.. ja violettien hiuksien myötä yritin opetella erilaisia meikkaustyylejä esim juuri häivyttämistä..glitteri melkein joka meikissä, koska omistan erittäin huonoja violetteja luomivärejä, joissa pigmenttiä ei oo niin korvasin sen sit violetilla glitterillä.







Täämän näköisenä tällä kertaa Club Noirissa..



Uusi vuosi...


Seinäjoki Metal Festival..
Tuo hamejuttu on ollu tänä vuonna yks lemppari vaatteista. Tuunasin sen itse jo pari vuotta sitten mut vasta tänä vuonna pääsi käyttöön. Helppo yhdistää kaiken kanssa :)

Niin joo! Koska ei ole enää hyvää ompelukonetta niin olen keskittynyt korujen ym tekoon ja teimpä sitten parille ystävälle lahjaksi korut.

Tässä yksisarvis/rock teema

Tämä taas vähän simppelimpi, jonka tarkoitus käydä arjessa ja juhlassa





Itelle väsäsin siinä ohessa tämmösen yksinkertaisen ja simppelin. Lepakoaiheisia juttuja ei voi koskaan olla liikaa <3


Palaillaan taas, kun asiaa on! :) Ja edelleen instagrammissa nimellä taskugootti.. sinne päivittelen vähän ahkerammin. Ja joo kaikki samat kuvat löytyy sieltä :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti