keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Halloween, Hellsinki indrustrial ja mitä näitä nyt oli !

Tässä pitikin alkaa miettimään, että hetkonen mikäs olikaan tai siis mitä tapahtui kesän jälkeen! En simmäisenä tuli mieleen ompelukone, mutta ajattelin siitä tehdä sitten kokonaan erillisen postauksen.

Suuret pahoittelut etukäteen kirjoitusvirheiden määrästä!!!

Niin tosiaan siinä oli jopa kahdet Club Noirit! Syyskuussa ja sit marraskuussa. 

Syyskuussa ohjelmassa oli kaksi bändiä. Toinen oli Noitarovio, joka veti ensimmäisen liven ja toinen ehkä ihmisille vähän tunnetumpi Two Witches!

Marraskuussa toinen Club Noir, joka aloitettiin live kirppiksellä. Itse olin sielä myimässä. Samana päivänä juhlin halloweeniä pienellä kaveriporukalla meillä.

                                Myöhemmin levittäydyin toisellekkin pöydälle kamojen kans :D

Tänä vuonna halloweeniin meni enemmän rahaa, kuin kuvittelin. Seinäjoella oli niin huonot valikoimat, että piti lähteä Tampereelle ostelemaan ja loput tilasin netistä.

Kuvassa näkyvä Jack on siis tilattu Juhlamaailmasta. On muistaakseni yli kaks metrinen ja hengissä edelleen <3


Myöhemmin marraskuussa oli Hellsinki indrustrial festarit. En ollut siis käynyt Helsingissä noin 10 vuoteen, joten olin innoissani ja jännitti. aika meni kylläkin niin nopeasti ettei hirveästi ehtinyt Helsingistä nauttia.

Pe:
Saavuttiin Helsinkiin ja kiirus oli, sillä juna ylläriksi myöhässä. Ei siinä auttanut muu kuin etsiä hotelli ja meidän onneksi hotellin alakerrassa oli kotipizza nii saatiin heti syödä. Sit vain loppuun laittautuminen ja nokka kohti nosturia!

Leather strip oli yllätys siis oli yli hyvää livenä. Ei tokiihan koko keikkaa nähty, mutta onneksi edes muutama biisi. Halusin tottakai nähdä myös Centhron ja Aesthetic Perfection.
 
La:
Aikaa oli sen verran enemmän, että pääsin käymään Morticiassa. Liike oli vaihtanut paikkaa ja muuttunut, joka ei nyt sinänsä yllättänyt. Se mielikuva, joka oli Morticiasta jäänyt (pvc-vaatteita, korsetteja, cybervaatetta, kenkiä ym) ajattelin varmasti löytäväni jotain ostettavaa. Lopputulos oli toinen! Mitään en ostanut, koska en löytänyt mitään mitä olisin oikasti halunnut. Liike oli pienempi eli valikoima myös.

Aikaa oli vielä jonkiverran, joteen käveltiin ja katteltii mitän kaikkea keskustassa on. Sitten suuntana olikin Alkossa käynti, syöminen ja nopea laittautuminen.

Yhdistin ensimmäistä kertaa loxeja rastoihin! Oli työlästä, mutta tuli kivat. Nosturille päästessä olin innoissani, sillä näin Blutengelin laulajan! Meet´n greets oli vielä käynnissä, jota en osannut yhtään odottaa.
                                 Sain sitten yhteiskuvaa ja nimmarit! Onnellinen? Kyllä! <3

Pääbändit mitä halusin lauantaina nähdä oli Fear of domination ja Blutengel. Ne myös siis näin! :)

Vloppu oli mahtava! Muistelen sitä vieläkin hymyillen. Bändit oli mahtavia <3 Tutustuin uusiin ihmiseen ja näin vanhoja tuttavia, joita en usein näe! Eli Ihmiset (uudet/vanhat tutut) <3, bändit <3 ja koko vloppu <3

Seuraava hommeli olikin omat synttärit joulukuussa. Ne meni aika peruskaavalla: perhe ja sisarukset kävi kahfilla, aloin laittaitua ja sit Mieheke vie mut syömään.

Oli muuten nii hyvää pihviä et muistan sen maun vieläkin <3 Siitä jatkettii keskustaan ja käytii paris baaris et sain synttärijuoman. Lopuksi päädyttiin tuttuun bar 15!

Siellä kaveri tarjosi synttäri juomasn, joka oli litran tuoppi lonkeroa! Sen juomisen meni tovi! :D Hetki siinä oltiin Miehekkeen kans, kunnes ystävä tuli yllätysvisiitille <3  En hirveen erityisesti synttäriäni juhli. Siis sillai, et jotkut pitää isot kekkerit joka vuosi, nii itse pidän ne kekkerit ehkä 5 vuoden väkein :D

Huh! Tulipas tästä pitkä! Joulukin siinä tosiaan oli ja siitä ei sen erityisempää kerrottavaa muuta, kun ostin oman kinkun <3 Uusi vuosi meni ihanasti kaveri pariskunnan mökillä saunoessa ja paljussa. Oli ihanan rentouttavaa! <3


Eipä siinä sitten kummempia. Mitään uuden vuoden lupauksia en tee, mutta toivon et 2020 olisi edes vähän parempi vuosi. Hyvää uutta vuotta siis!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti