maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Täällä taas pitkästä aikaa. Tosiaan viikon loma lopuillaan ja huomenna piätisi taas mennä koulun penkille. Ei kyllä kauheesti innosta. Ja sitten vielä keskiviikkona työssäoppimaan, joka jännittää nyt jo paljon. Olen siis aivan kauhea jännittämään ja stressaamaan hyvin pieniäkin asioita. Pitäisi taas jossain vaiheessa kun vain jaksaa niin laittaa tänne uusia ihanuuksia mitä olen sekä saanut että ostanut.

Ja mitäs tein koko loma viikon? Nukuin niin että unirytmi ihan jossain muualla missä sen ei pitäisis olla. Joulu meni nopeaa ohi onneksi! En ole kovin joulu ihmisiä:/ Uutena vuotena oli tarkoitus olla vain kotona, mutta sitten päädyinki kaverin työ aloittelemaaan ja sieltä sitten jatkan avomieheni kanssa vähän isompaan porukkaan. Menimme koko porukka katsomaan Seinäjoen keskustaan ilotulituksia. Sen jälkeen jatkettiin taas juhlimista. Omalta osaltani kävi kyllä ilotulitusten jälkeen pieni koomaus ettei maittanu alkoholi enää.

Päätin kyllä et tämä vuosi olla pitkästä aikaa hyvä. Viime vuodet eivät ole oleet mitenkään kivoja, joten päätin antaa kaikkeni että tulisi hyvä vuosi. :)

Eli hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti