torstai 2. elokuuta 2012

Festareita ja Saksaa!

En oo taas pitkään aikaan tänne mitään sopertanu, mut ei oo ollu kyl aikaa. Ja netti ei oo tykänny musta kyl lähiaikoina yhtään. mutta niin asiaan Eli tänän kesälomani "tapahtumista" vähän. Eli pieni postaus Provinssirockista, Nummirockista ja Saksasta!

Provinssissa tosiaan tuli oltua, kun ensimmäistä kertaa sain 3päivän lipun "ilmaiseksi" ja se mikä siinä harmittikin niin tänä vuonna ei ollu sellaisia esiintyjiä mitä innolla olisi odottanut.

                     Kuvassa olen rakkaan ystäväväni Lindan kanssa rockkaamassa Slayerin tahtiin.

Sielläkin piti nähdä paljon tuttuja, mutta huonojen linjojen takia kukaan ei saanut minuun yhteyttä enkä minä keneenkään:(

Nummirockki oli taas jälleen aivan mahtava. Paljon hyviä bändejä ja ihania ihmisiä. Harmi vain et kesän kohokohta menee aina niin nopeaa ohitse.


                                         Ollaan kyl niin sivistyneen näkönen pariskunta! ;D

                  Ja tietenkin olimme katsomassa Turmion Kätilöitä, jotka vetivät jälleen hyvän keikan!

Ei siinä mitään, seuraavaa juhannusta taas odotellessa ja silloinkin tottakai kohti Nummirockkia!

Tosiaan kävimme sitten avomieheni kanssa Berliinissä. Minä halusin nähdä lentokoneen, päästä lentokoneeseen, ulkomaille ja vaatteita. Ja ne kaikki tietenkin toteutui. Ja se oli aivan mahtava reissu. Harmi puoli vain oli se, että oikean kokoisia vaatteita ei oikein ollut:(  Pitäisi kai lihottaa itsensä s-kokoon et löytyis joskus edes vaatteita.

Oltiin jo valvottu yli vuorokausi ja lentoon oli sellanen neljä tunia vielä. Mut ei halunnu mennä nukkumaan ja jännitys oli hyvin suuri!

Miehekkeeni kysyi, että "no miltäs näyttää?" minähän sitten tokaisin että, "paljon hattaraa!!" :D

Tuo talo oli jotenkin niin silmiinpistävän erikoinen ja persoonallinen, että olihan siitä pakko napata kuva!

                                                                        (iso sydän)





Olihan se sen verran mahtava paikka, että pakko päästä uudestaa. Paljon ihania vaatekauppoja, baareja ja parilla clubillakin tuli käytyä missä soi ihana 80-90luvun goottimusiikki!
Mutta joo myöhemmin postausta ostoksista!
(ja pahoittelut kirjoitusvirheistä)
Ehdotan kyllä muillekkin Berliiniä!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti