maanantai 27. elokuuta 2012

Kuvatusta hankinnoista

Lupasin laittaa kuvatusta uusimmista hankinnoista ja myös vähän vanhempaakin joukossa. Kuvan laadut eivät ole parhaimpia, koska kamerani on kökkö!

Berliinistä tuli tosiaan kahdet kengät mukaan! Nämä Ihanat Demoniat! Ensimmäiset "naiselliset" kengät mitä olen ikinä omistanut!

Ja nämä upeat New Rockit, jotka valtasivat täysin tämän naisen sydämen! Näin parina yönä unta näistä sitten viimeisenä päivänä oli ihan pakko ostaa. Hinta kyllä pikkuisen kirpaisi ja sen vuoksi eletty köyhillä tämä kuukausi. Heti kun kuulin näiden olevan viimeinen pari niin ostos oli pakko. <3

Kuten jo aiemmin kerroin että siellä oli todella huonosti oman kokoisia vaatteita. Tämä yksi niistä harvoista XS-koon vaatteita joita löysin. Ja tätä on tullut käytettyäkin jo paljon!

Kuva on vähän huono:( Tämän mekon valitsi miehekkeeni ja täytyy kyllä sanoa että hinta kirpaisi ja pahasti. Mutta yllättävän hyvin istui pällä vaikka onkin kokoa-S ja hyvän laatuista PVC:tä!

Nämä olivat ainoat XS-kokoa olevat housut mitä löysin. Mutta oli ihmeen halvat. En vain vielä ole oppinut käyttämään kun ovat erittäin korkeavyötäröiset.

Vihdoin sain kotiuttaa pitkään etsimäni luotivyön! Onneksi en ottanut aidonnäköistä versiota sillä jo tämän kanssa tuli tullissa pitkät keskustelut...:D

Joskus ennen loman alkua taisin ostaa tämän alennusmyynnistä. Tämäkin S-kokoa. Pientä säätelyä vaatii niin istuupi ihan hyvin.

Tämä löytyi jokunen aika sitten goottikirppikseltä. En ole vieläkään keksiny millä saisin nuo pitkät narut kivasti ettei roikkuisi. En kuitenkaa haluisi poikkaista jos satun sen vielä myymään..:/

Seppälän alennusmyynnistä tälläinen kiva reikäpaita joka sopii hyvin legginssien kanssa. Ja kerranki oli itsellä tuuria kun maksoi vain 3€. Huomattavasti aina kannattaisi odottaa, että hinta laskee. :D

Voi olla että tämä on jo näkynyt kuvissakin. Suuri odotus palkittiin! Muutaman vuoden kyseistä hamosta etsiskelin. Tämäkin tosin S-kokoa että vähän piti säädellä jotta pysyy päällä. Olen rakastunut kyseiseen mallistoon, mutta eipä ole tullut vielä vastaan oikean kokoisia muita kappaleita :(

Ensimmäinen omistamani kynähame. Joka on ollut harmikseen vain kerran päällä, kun en kauheasti kynähamosia ole tottunut käyttämään..

Tälläinen ihanuus tuli kuukausi sitten vastaan ja tykästyin heti tuohon kuvaan. Yksi harvoista bändi-paidoista joita ei tarvitse käyttää pelkästään yö-paitana!
                                                        Ja tämän näköinen paita on takaa.

Kävimme tukussa ostamassa opinnäytetöihin kankaat ja silmäni iskivät violettiin karvaan, jonka sitten kotiutin ja tein säärystimet.

                                          Koulupäivän jälkeen tämmösen tosi hehkeen näköönen..
Arki vaatteissa minä. Oli muuten erittäin huono päivä tänään koulussa. Sen vuoksi ajattelinkin jossain vaiheessa kertoa omaa mielipidettäni koulukiusaamisestan ja rasismista!


















2 kommenttia:

  1. Upeat nuo new rockin bootsit! Saako udella, mistä moiset kaunottaret ostit? :)

    Ootko muuten kiinnostunut lip servicen candy apple redin värisistä vaatteista? Muistakin siis kuin tuosta high voltage vinyl-mallistosta. Olen myymässä yhden lip servicen XS-koon mekon, ja laskin siinä juuri hintaakin alaspäin 20 eurolla :P

    VastaaPoista
  2. Ostin ne Berliinistä silloin kun siellä olin. Oli kyllä aika hintavat mutta sen arvoiset! En juuri muista kaupan nimiä.

    Ja voisin kyllä ollakkin kiinnostunut, jos rahatilanne vain sallii :)

    VastaaPoista